Vores WendyLett-produkter er vores patenterede systemer i høj kvalitet designet til at lette repositionering højere op i sengen, til vending og mindre repositionering i sengen. Handicares tre WendyLett-lagener udgør tilsammen et gennemtænkt system af glide- og træklagener som supplerer hinanden og bidrager til at gøre det dagligdagen nemmere for såvel brugere, plejepersonale som pårørende.

Wendylett har et glat midterstykke, der reducerer friktion og gør det lettere for patienten at bevæge sig selv og skifte position. For patienter, der har brug for mere hjælp, kan du kombinere glidelagnet med et træklagen (2way) for at hjælpe dem med at dreje. For endnu mere hjælp skal du tilføje et glidende træklagen (4way) for at forflytte patienten endnu lettere, både vandret og lodret.

For at finde alle de produkter, der er demonstreret i videoerne, kan du kigge på vores hjemmeside eller i vores brochure “Lagner til enhver lejlighed“. Her finder du også glidelagner fra vores EasyRoll Serie.

Kombinerer Wendylett serien

Lær hvordan du kombinerer de forskellige glidelagner i denne video. Vores WendyLett serie består af et glidelagen/madrascover, et træklagen (2way) eller et glidelagen/træklagen (4way) og et pudebetræk. De forskellige kombinationer hjælper patienten med at placere og vende sig i sengen.

VENDING I SENG

Se hvordan en patient lettere kan vende sig i sengen, og hvordan ved at lægge et træklagen oven på glidelagnet kan gøre det endnu lettere med støtte fra plejepersonale.

 

FORFLYTNING HØJERE OP I SENG

Denne video viser, hvordan man forflytter en patient højere op i sengen med WendyLett-glidelagen  kombineret med WendyLett 4way, og hvordan man kombinerer dem med en mobil lift.

 

VENDING I SENG AF PATIENTER MED LAVT FUNKTIONSNIVEAU.

Denne video fokuserer på, hvordan man let kan dreje en patient I sengen ved hjælp af WendyLett glidelagen, en WendyLett4Way med håndtag og en mobil lift.

 

VÆLG DET RETTE GLIDELAGEN HER – WENDYLETT GUIDE”

Afhængig af behov, guider WendyLett skemaet dig trin for trin gennem udvælgelsesprocessen, hvilket resulterer i en WendyLett-løsning, der passer til din brugeren. Download skemaet her.

 

MANUEL: SÅDAN REDER DU SENGEN TIL BRUGEREN

Vi har udviklet en manual for at gøre at nemt for plejepersonale at rede sengen korrekt til den pågældende bruger. Udskriv og placer sengekortet ved siden af sengen som en påmindelse om, hvordan sengen skal redes til den pågældende patient. Download sengekortet her.

 

SE HELE VORES SORTIMENT AF GLIDELAGENER HER


Hvert tryksår, vi kan undgå, gør livet lettere for sengeliggende bruger. I vores brochurer ”Lagner til enhver lejlighed” finder du også vores EasyRoll serie med et stort udvalg af inkontinensprodukter, madrasbeskyttelse. Her finder du også alle tilgængelig størrelser og vaske instruktioner. Læs det her.

 

KONTAKT OS FOR MERE INFORMATION OG UDDANNELSE

Kontakt vores Fysioterapeut og Ergoterapeut for at finde ud af mere om forflytningsundervisning.

SE HELE PORTEFOLIOEN

Vi tilbyder produkter og løsninger for alle typer forflytninger i hospitalsmijøer, akutte pelejsituationer, Plejehjem og hjemmepleje.