Invitation til actionpakket dag!

10-07-2017

Handicare Auto vil sammen med Parasport Frederiksberg gerne invitere dig til en actionfyldt dag den 26/8! Du vil få denne dag have mulighed for at prøve kræfter med kørestolsrugby sammen med nogle af danmarks bedste spillere.

Kørestolsholdet Falcons har haft en forrygende sæson, som blev indledt d. 19 februar hvor Falcons i overlegen stil tog Danmarksmesterskabet.

Succesen blev d. 9 april fulgt op i Köln med en finaleplads i verdens største kørestolsrugby turnering Champions League, hvor Falcons kæmpede bravt mod topseedede Frankrig, og fik en flot sølvmedalje.


Nu kan du også prøve at spille kørestolsrugby!

Du har denne dag mulighed for selv at prøve kræfter med kørestolsrugby. Dagen slutter nemlig med, at Handicare skal stille med et hold, som skal spille mod danmarksmestrene Falcons. Du vil blive instrueret i hvordan udstyret og spillet fungerer samt have mulighed for at øve det i testkampe.

Vi har plads til 24 deltagere - efter først til mølle princippet, men der er selvfølgelig masser af plads til hjælpere og tilskuere der vil heppe!

Tilmeld dig ved at ringe til Afdelingsleder Christian Moselund hos Handicare Auto på telefon 43 20 57 10.

 

Program for lørdag den 26/8

11:00 Velkomst
11:15 Parasport Frederiksberg demonstrerer udstyret og fortæller om spillereglerne
11:30 Prøvekampe
13:00 Pause med lækker frokost buffet, kaffe og kage
14:30 Team Handicare vs. Falcons
16:00 Farvel og tak for i dag

 

Hvor?

Sportshallen ved Tre Falke Skolen
Sønderjyllands Allé 4
2000 Frederiksberg

Med handicapbil:

Junggrensvej 12 C (kør ind via brandvejen til højre)
2000 Frederiksberg

Tags: