Sunrise Medical opkøber Handicares Mobilitetsdivision

04-08-2015

Det er i dag blevet offentliggjort via nedenstående pressemeddelelse at Sunrise Medical opkøber Handicares mobilitetsdivison pr. d. 1 Oktober 2015.

Opkøbet vil give Sunrise Medical mulighed for at styrke sin position indenfor mobilitetsområdet yderligere på verdensplan og er et logisk skridt i forhold til den vækst Sunrise har oplevet i løbet af de seneste år. For Handicare betyder denne aftale at der overordnet vil kunne lægges mere fokus på udvikling og specialisering indenfor de resterende kerneproduktområder - løft og forflytning, badeværelser og hygiejne, trappelifte og biltilpasninger.

Hvad betyder dette for Handicares kunder? 

Handicare vil styre mobilitetsforretningen frem til 1. oktober 2015 og opkøbet vil ikke medføre nogen ændringer for vores kunder på kort sigt. Vores højeste prioritet – i samarbejde med Sunrise - er at ændringerne heller ikke kommer til at påvirke vores kunder negativt på længere sigt.

Sunrise Medical vil bruge de næste 12-18 måneder på at finde den bedste måde at integrere Handicares mobilitetsprodukter i deres nuværende virksomhed.

Vi vil løbende informere vores kunder om overdragelsen af Handicare Mobility til Sunrise Medical og vi står til rådighed hvis der er spørgsmål fra kunder om ovenstående.

Det er vigtigt at påpege at opkøbet kun gælder Handicares mobilitetsprodukter. De resterende produktområder er ikke berørt af aftalen.

Du kan læse hele pressemeddelelsen her.

Tags: